Bli medlem

Bamble Hundeklubb ble fra 2016 medlemsklubb i Norsk Kennel Klub!

Innmelding gjøres via NKK's hjemmesider.

Er du ikke medlem i NKK fra før, registrerer du deg på deres hjemmesider, og deretter legger du til Bamble Hundeklubb under "medlemskap" og "meld inn ny klubb".

Er du allerede medlem av NKK og ønsker å oppdatere medlemskapet, logg inn på "min side" på NKK, og legg til Bamble Hundeklubb under "medlemskap" og "meld inn ny klubb".

Bamble Hundeklubb ligger under "brukshundklubb".

Kontingent 2023 er kr. 250,-

For de som ikke allerede er medlem i en annen medlemsklubb i NKK tilkommer også grunnkontingenten til NKK.

Har du spørsmål angående innmelding og medlemskap, ta kontakt på mail@bamblehundeklubb.no!


Ved medlemskap i Bamble Hundeklubb får du billigere kurs hos oss, du kan delta på treninger, mulighet til å leie hall for innendørs trening av hund, prosenter på kjøp av hundeustyr hos Pets (Bamble Zoo), PetXL, og rabatt hos Alvas Dog Therapy.


Som medlem i NKK har du, hundeeieren, en sterk organisasjon i ryggen som engasjerer seg i de sakene som angår deg og hunden din. Norsk Kennel Klub (NKK) organiserer 270 rase- og aktivitetsklubber over hele landet! For å melde deg inn i NKK, melder du deg inn i en, eller flere, av våre mange hundeklubber. Da er du også automatisk tilknyttet NKK.

Som medlem vil du kunne dra nytte av NKKs medlemsfordeler, som for eksempel medlemspris ved påmelding til terminfestede aktiviteter.

Våre medlemsfordeler

Pets

Hundemat:

Vom: 10% ved kjøp av 10 pølser

Hills: Kjøp 6 få 1.

Eukanuba: Kjøp 7 få 1

Purina Pro Plan: Kjøp 7 få 1

Alt annet til hunden: - 10%

Adresse/ tlf.:

Rugtvedt, Herreveien 24.

35 97 66.70.

Alvas Dog Therapy:

Drives av Maria del Carmen Omenås Kolstø, utdannet hundemassør og rehabiliteringsterapeut på hund. Hun kan tilby grundig massasjebehandling som lindrer både stress og smerte. Dersom hunden din har en skade, operert eller ei, kan hun skreddersy et opptreningsprogram til din hund. Akkurat slik fysioterapeuten gjør til oss mennesker.

https://www.alvasdogtherapy.no/

Medlemmer av BHK vil få 10% rabatt på klippekort:

- 10 timers kr 3600,- (veil pris kr 4000,-)

- 5 timers kr 1890,- (veil pris 2100,-)