Hall

INFORMASJON

Bruk av hallen er for medlemmer i Bamble Hundeklubb.

Unntak:

• Et medlem som har betalt halleie kan ha med seg ikke-medlem(mer) som betaler timesleie (kr. 200,- per time). Den som er medlem står ansvarlig/som kontaktperson og må booke tid i kalenderen.

• Et medlem som har betalt timesleie kan ha med seg ikke-medlem(mer). Den som er medlem står ansvarlig/som kontaktperson og må booke tid i kalenderen.

All trening er på eget ansvar.

OBS! Husk å lufte hunden(e) GODT før den/de skal inn i hallen, slik at vi unngår uhell i hallen!

Det vil være sprayflasker og tørkepapir tilgjengelig dersom uhellet skulle være ute.

PRISER 2022:

Bruk av hallen er kun for medlemmer i Bamble Hundeklubb.

Unntak:

• Klubber/foreninger kan leie hallen for kr. 200,- per time (ta kontakt på mail@bamblehundeklubb.no).

• Halleie hele året: 1.200,- (+ 100,- per ekstra hund).

• Halleie halve året: 700, - (+ 100,- per ekstra hund) (Jan. t.o.m. jun, og juli t.o.m desember).

Kontonummer for innbetaling av halleie (merk med navn + halleie): 2601.33.70647

Har du betalt halleie kan du booke trening når du vil i bookingsystemet vårt, se i kalenderen hvilke tider som er ledig. Koden du får er personlig og skal ikke deles med noen andre.

• Timesleie av hallen: 200,- (kan fordeles på flere personer, men én må stå som "leietaker/ansvarlig" og betale inn hele timesleien samt booke i kalenderen).

• Drop-in på organisert trening i hall: 50,- (Gjelder kun annonserte faste treninger). Påmelding legges ut i forkant.

Betaling for enkelttimer / drop-in Vippses til Vippsnr. #735361

Book enkelttimer i bookingsystemet vårt.

Dugnadspoeng

Tusen takk til alle som har stått på og jobbet dugnad for oss!

Her er oversikt over poeng og hvordan de kan benyttes. Du kan velge mellom 2 alternativer.

Alternativ 1: 50 poeng = 1 time trening i hallen.

Alternativ 2: Man kan velge å bruke opptjente poeng som avslag i pris på halleie. F.eks. 100 poeng = kr 100,- i avslag.

Ta kontakt på mail@bamblehundeklubb.no dersom du ønsker å benytte dugnadspoengene dine.